A héten sajtórendezvényen ismertette az RTL Magyarország, milyen kínálattal várják a nézőket tavasszal. Az eseményen jelentették be, hogy hat év után új csatornára kerül az Éjjel-Nappal Budapest, több új heti műsor is indul az RTL Klubon, valamint azt is, hogy átalakítják a Coolt is. Az egyik, RTL Klubra érkező új produkcióval kapcsolatban ma további részletek derültek ki.

A Média1 számolt be arról, hogy a február 18-án, 21:10-kor induló új RTL Klubos üzleti reality, a Cápák között műsorvezetője Kovalcsik Ildikó, Lilu lesz. Az ismert tévést az elmúlt években csak a Keresem a családom című dokurealityben láthatták a nézők, hosszú idő után kap most új műsort. Lilu számára azonban nem lesz teljesen újdonság az üzleti reality műfaja, 2006-ban ugyanis ő volt a házigazdája a csatorna hasonló műsorának, az Ecopolynak. A Cápák közöttben a “játékosok” saját ötleteiket, találmányaikat prezentálják az üzletemberekből álló zsűri előtt.

A zsűriben ott lesz Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz elnöke, Fehér Gyula, a Ustream alapítója, Balogh Péter, az NNG társalapítója, Apró Anna, Oxo Holdings CEO és Moldován András befektető, egy mangalicatenyésztő és feldolgozó cég, a Mangal Ilona Sertéshízlalda Kft. tulajdonosa és igazgatója. A műsor producere pedig Máté Krisztina. A Cápák között című új RTL-es produkcióból a Média1 információi szerint 9 adás készül, és egészen április 22-ig képernyőn lesz.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része