Március végén a TV2 Csoport bejelentette, hogy 17 év szünet után visszahozza a Nagy Ő-t. A produkció 4. évadában Tóth Dávid, olimpikon kajakozó keresi majd a társát, a műsorvezető pedig Stohl András lesz. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a reality még az idén képernyőre kerül, azonban a pontos dátumot csak most hozták nyilvánosságra. A Nagy Ő december 5-én, vasárnap indul a TV2-n. A műsor a továbbiakban két héten át lesz látható a csatornán hétköznap esténként. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

A szerelemé lesz a főszerep december 5-től a TV2 műsorán! Vasárnap estétől két héten át követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid. Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel? A fiatal sportolót az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetik a csatorna nézői.
Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e?
Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

December 5-én este jön az első adás, majd minden hétköznap a Farm VIP után Bachelor – A Nagy Ő a TV2 műsorán.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője