Augusztusban megírtuk, hogy vadonatúj napi széria érkezik a TV2-re, Hazatalálsz címmel. Októberben nyilvánosságra hozták, hogy a sorozat 2023-ban érkezik a csatornára, valamint egy rövid ajánlót is kapott. Most pedig bejelentették, hogy pontosan mikor indul a csatorna legújabb produkciója, valamint több fontos információ is kiderült róla.

hirdetés

A Hazatalálsz január 23-án, este debütál a TV2-n. Az új széria főszereplői Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint, de Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter és Pindroch Csaba is fontos szerepet alakítanak a produkcióban.

A szerelemről, családról és megváltásról szóló történet a fiktív Farkasligeten játszódik. Tamás és Rajmund gyermekotthonban nőttek fel, azonban életük ezt követően teljesen más irányt vett. Tamás egy számkivetett férfi lett, míg Rajmund nagy vagyonra tett szert. Ezek ellenére a két férfi életében nem csupán a gyermekotthon a közös. Ugyanabba a nőbe is szeretnek bele, amit Rajmund nem néz jó szemmel. A férfi mindent megtesz, hogy Tamást végleg elűzze a városból, Virágot pedig a családjával tartja sakkban. Csakis az igazság napvilágra kerülése állíthatja meg a rohamosan közelgő tragédiák láncolatát.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)