A Bridgerton család 1. évada 2020 karácsonyán debütált a Netflixen. A népszerű sorozat 2. szezonja március 25-én érkezett a streaming szolgáltatóra. A Julia Quinn könyvsorozatán alapuló széria évadai a regényekhez hasonlóan az előkelő család különböző testvéreiről szólnak. Az első két szezon szerelmi történetei a kötetekkel megegyező sorrendben jelentek meg, most azonban kiderült, hogy a széria készítői változtatnak ezen.

A Netflix FYSEE Space vasárnapi nyitóestéjén a Bridgerton család is képviseltette magát. Az eseményen a Penelopét alakító Nicola Coughlan is részt vett, akitől azt kérték, hogy áruljon el valamit a következő évadról, amire ő egy hatalmas bejelentéssel válaszolt.

“Ahogy Lady Whistledown, én is őrzök egy titkot már egy ideje, most pedig végre elárulhatom, hogy a harmadik évad Colin és Penelope szerelmének története lesz. A második évad forgatásának második hete óta őrzöm ezt a titkot. Ez az első alkalom, hogy végre kimondhatom”

– nyilatkozta a színésznő.

A 3. etap tehát Penelope és Colin kapcsolatára fog fókuszálni. Mivel a harmadik kötet a második legidősebb fivér, Benedict történetét meséli el, ezért a rajongók arra számíthattak, hogy a következő szezonban ő kerül a középpontba. Colin szerelmi életéről a negyedik könyvben olvashatunk. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerülhet képernyőre a folytatás.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje