A Sztárban sztár 2013-ban debütált a TV2-n és azóta már 9 évadot élt meg. Az átalakulós showműsor legutóbbi szezonja tavaly február 19. és április 9. között volt látható a csatornán. Arra lehetett következtetni, hogy az elmúlt két etaphoz hasonlóan most is tavasszal kerül képernyőre a produkció, ám most kiderült, hogy ebben az évben nem így lesz.

hirdetés

A Blikk írta meg, hogy információik szerint a műsor nem része a tavaszi műsorrendnek, melynek egyik oka, hogy egyre nehezebb olyan hírességeket találni, akik még nem vettek részt a műsorban, és szívesen szerepelnének benne. A lap megkereste a TV2 Csoportot azzal a kérdéssel, hogy lesz-e tavasszal Sztárban sztár a csatornán.

„A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába”

– erősítette meg a hírt a lapnak a médiavállalat.

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét