A Drága örökösök 2019 januárjában mutatkozott be az RTL Klubon, a napi falus széria már a kezdetektől tarolt a nézettségével. A produkció az elmúlt hónapokban többször is új időpontba került a csatornán, de így is töretlen siker maradt. Nemrég kiderült, hogy az első etap 81 részes lesz összesen, és április 26-án búcsúzik a nézőktől. Egyik olvasónk pedig jelezte, hogy a sorozat színésznőjének, Ullmann Mónikának az elszólása miatt azt is tudni lehet már, hogy lesz-e második évada a Drága örökösöknek.

Április 17-én Ullmann Mónika a Reggeli vendége volt, ahol kollégáival egy új színdarab premierjéről beszélgettek. “Nemsokára indul a Drága örökösök második évada, úgyhogy kezdünk rajta dolgozni. Már nagyon várom!” – mesélte a színésznő, amikor a jövőbeni elfoglaltságairól kérdezték. Hivatalosan eddig a Drága örökösök második évadáról semmit nem lehetett tudni, habár a jó nézettség miatt meglepő lett volna, ha kaszát kap a sorozat.

Kolosi Péter évértékelő interjújában a SorozatWikinek nyilatkozott arról, hogy 2019-ben az RTL Magyarország az Oltári csajok és a Drága örökösök után újabb telenovellát készít. Így kérdéses, hogy a Drága örökösök második évada még idén képernyőre kerül-e, vagy csak jövőre lesz látható.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki