Eldőlt, hogy kik lesznek a TV2 Csoport tehetségkutatójának, a Sztárban sztár leszek! második évadának mesterei. Az első szériában is részt vevő Tóth Gabi és Pápai Joci mellett két új zsűritag csatlakozik a műsorhoz, Köllő Babett és Majka személyében. Egyikőjüknek sem lesz teljesen ismeretlen a terep, hiszen korábban mindkettejük szerepelt már zsűriként. Most viszont egy kicsit összetettebb feladat vár rájuk, mert a versenyzők mesterei is lesznek, segítik őket a felkészülésben és a műsorban.

„Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz, amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait” – nyilatkozta Majoros Péter.

A hétvégén érkezett a hír, miszerint Majka szerződése lejárt a TV2 Csoportnál. A Bors szerint a műsorvezetőt az RTL Magyarország megkereste egy komoly ajánlattal, aki azonban ezt nem fogadta el. Később Kolosi Péter tagadta, hogy bármilyen ajánlatot tettek volna a ValóVilág egykori játékosának.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)