Eldőlt, hogy kik lesznek a TV2 Csoport tehetségkutatójának, a Sztárban sztár leszek! második évadának mesterei. Az első szériában is részt vevő Tóth Gabi és Pápai Joci mellett két új zsűritag csatlakozik a műsorhoz, Köllő Babett és Majka személyében. Egyikőjüknek sem lesz teljesen ismeretlen a terep, hiszen korábban mindkettejük szerepelt már zsűriként. Most viszont egy kicsit összetettebb feladat vár rájuk, mert a versenyzők mesterei is lesznek, segítik őket a felkészülésben és a műsorban.

„Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz, amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait” – nyilatkozta Majoros Péter.

A hétvégén érkezett a hír, miszerint Majka szerződése lejárt a TV2 Csoportnál. A Bors szerint a műsorvezetőt az RTL Magyarország megkereste egy komoly ajánlattal, aki azonban ezt nem fogadta el. Később Kolosi Péter tagadta, hogy bármilyen ajánlatot tettek volna a ValóVilág egykori játékosának.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on