Idén 20 éves a Barátok közt, a jubileumi év miatt pedig több korábbi fontos szereplő is visszatér a Barátok köztben. Január óta a Berényi Balázst alakító Aradi Balázs is újra látható a sorozatban, most pedig egy újabb fontos családtag tűnik fel újra a Mátyás király téren. A ma esti részben váratlanul visszatér Timi a Barátok köztbe – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. Nóra és Miklós lánya, valamint Balázs féltestvére a történet szerint évek óta egy svájci magániskolában tanul és az utóbbi időkben nem is szerepelt a szériában.

Timi azonban nem úgy lesz látható, mint eddig, ugyanis péntektől egy új lány fogja megformálni. Gyerekkorában Rada Klaudia alakította a karaktert, majd 2012-ben lecserélték Jelinek Évára. A ő helyét veszi át mostantól a képen látható Pásztor Virág.

Az ilyen változás nem szokatlan a Barátok köztben. Elsőnek Vili bácsi unokáját, Tildát vette át egy új színésznő, majd később ugyanez történt Móni esetében is. Sőt Gizi és Zsolt lányát, Lindát az elmúlt évtizedekben három lány is megformálta.

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója