Nagy változások derültek ki februárban az RTL Klub legnézettebb napi sorozatával kapcsolatban. Múlt héten robbant a hír, hogy 16 év után otthagyja a Zsófit alakító Kiss Ramóna a produkciót. Hétfőn távozott a Barátok közt egyik vendégszereplője, az Ottó anyukáját, Juditot alakító Závodszky Noémi. Csütörtökön derült ki, hogy Hannát kiírták a sorozatból, így az őt játszó Nyári Diána hamarosan eltűnik az RTL Klub képernyőjéről. Ezek után pedig a Bors megtudta, hogy az egyik fontos Berényi családtag hamarosan kevesebbet fog szerepelni a szériában.

A lap arról értesült, hogy színházi elfoglaltságai miatt távozhat a Berényi Ágit alakító Gubík Ági a Barátok köztből. A produkció sajtófőnöke ezt cáfolta, de elmondta, hogy valóban lesz változás vele kapcsolatban: “Gubík Ági nem hagyja el a sorozatot, egy idő után az együttműködés formája vál­tozik, és vendégszereplő­ként láthatják majd a nézők, tehát továbbra is része lesz a sorozatnak” – nyilatkozta Böjte Piros.

Gubík Ági eddig állandó főszereplő volt, mely azt jelenti, hogy vendégszereplőként biztosan kevesebbet fog szerepelni a Barátok köztben. Azt, hogy ez mikortól lesz érezhető a képernyőn nem tudni, de mivel jóval előre felveszik az epizódokat, ezért várhatóan a nézőknek csak hónapok múlva fog feltűnni a változás. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki