Április közepén kettő, Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik az MTVA csatornáira. Két héten belül debütál egy könyv alapján készült, brit drámasorozat az M5-ön, míg egy olasz krimiszéria a Duna késő esti sávjában kerül majd képernyőre. Lássuk a részleteket!

Blanca

Április 12-én, pénteken indul a Hetty Feather 1. évada az M5-ön. A brit drámasorozat minden hétköznap 16:55-kor kerül majd képernyőre. A Jacqueline Wilson regénye alapján készült széria a viktoriánus Londonba kalauzolja el a nézőket. Hetty Feather és Gideon Smeed, visszakerülnek a nevelőszüleiktől a lelencházba. A rideg főnővér megmondja Hettynek, hogy úgyis elfelejti a régi életét, de a lány ezt semmiképp nem akarja. Néhány évvel később, egy súlyos betegség után visszatérnek régi emlékei, és találkozni akar Gideonnal, aki tőle elzártan, a fiúknak fenntartott szárnyban él. Gideon pedig épp szökni készül. A produkció 2015 és 2020 között összesen 6 évadot élt meg.

hirdetés

Április 15-én, hétfőn 22:55-kor debütál a Blanca című olasz krimisorozat a Dunán. A szériából hetente új rész lesz látható a csatornán. Blanca Ferrando, aki egy tűzeset során kiskamasz korában elvesztette a látását, visszatér Genovába, gyermekkora helyszínére, hogy dekódolóként gyakornokoskodjon a Szent Teodor rendőrkapitányságon. A parancsnok, Bacigalupo és a nyomozásokat vezető Liguori felügyelő is felesleges teherként tekintenek a lányra. Azonban az első napon súlyos gyilkosság történik a kikötőben és Blanca különleges képessége, amellyel a hangokat képes értelmezni, segít Liguorinak abban, hogy ne elégedjen meg a látszatokkal. A széria 2021-ben mutatkozott be hazájában, és eddig összesen 2 szezon készült belőle.

hirdetés

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról

Megszűnhet a Mentorház az X-Faktor idei évadában

Meghalt Bob Newhart, az Agymenők sztárja

ValóVilág: Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség

Megérkezett magyar szinkronnal az egyik streaming szolgáltatóra a 2024-es Zorro sorozat

Még júliusban véget ér a ValóVilág az RTL+-on és a Coolon