Két héttel ezelőtt a SorozatWiki hozta le, hogy információink szerint a 2024/25-ös szezonban visszatér a Legyen Ön is Milliomos a TV2-re, melyet ezúttal Palik László vezet majd. A tévétársaság most hivatalosan is megerősítette a legendás vetélkedő újraindítását és azt is, hogy a Forma-1 és az Exatlon korábbi kommentátora lesz a produkció házigazdája. Ezen kívül több újítást is bejelentettek a game show-val kapcsolatban.

hirdetés

Megmarad ugyan a 3 eredeti segítségnyújtási lehetőség: a telefonos – amikor a játékos egyik családtagját, ismerősét hívja fel -, a felező – amikor a négy lehetséges válaszból csak kettő marad, valamint amikor a stúdióban szurkoló nézők szavazataira támaszkodik a versenyző. A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is: mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos. A négy lehetőség közül azonban csak hármat használhatnak fel.

Még egy ponton változtat a TV2 Csoport. Most is lesznek adások civil játékosokkal, ám ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben.

“Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója keresett meg a Legyen Ön is milliomos! műsor kapcsán, és bevallom őszintén, hogy kb gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot”

– mondta Palik László.

A játékosok jelentkezését az alábbi oldalon várják.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz