A mai napon egy hosszabb interjú jelent meg Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával az Indexen, amely során az őszi szezon műsorait elemezték. A beszélgetés során fontos bejelentés is történt, ugyanis a programigazgató nyilvánosságra hozta, hogy két népszerű produkciójuk is új évaddal jelentkezik jövőre.

hirdetés

A Kísértés idén szeptember 1-jén, 20 év után tért vissza a képernyőre, immár a TV2-n. A reality jelenlegi évada október 10-én, a mai napon véget ér. Fischer Gábor azonban már most nyilvánosságra hozta az interjúban, hogy 2025-ben biztosan érkezik a párelválasztós műsor következő szezonja.

A programigazgató egy másik, szintén ezen a héten befejeződő produkció folytatását jelentette be, ugyanis elárulta, hogy jövőre jön az Ázsia Expressz 6. etapja. A formátumot az eredeti tervek szerint 2025-ben pihentették volna, de elmondása szerint akkora igény van rá, hogy forgatnak egy újabb évadot. Az is kiderült, hogy legközelebb Malajziában és Indonéziában fognak versenyezni a sztárpárok.

hirdetés

Új előzetest kapott a SkyShowtime-ra érkező, bestseller alapján készült drámasorozat

Vadonatúj német drámasorozat indul az egyik országos csatornán

Ekkor ér véget a Sztárban sztár All Stars a TV2-n

Megvan a Paprika Studios és az RTL sorozatötlet pályázatának, a Hypewriternek az idei győztese

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)