A görög tulajdonú Antenna Entertainment a térségben – többek között Magyarországon is –, AXN almárkás tévéadókat üzemeltet, ezen kívül itthon övék a hatalmas ismertséggel bíró VIASAT3 és VIASAT6, valamint a VIASAT FILM és a VIASAT2 csatornák is. Most azonban a Közép- és Kelet-Európában jelen lévő médiavállalat két felső vezetője távozik.

Benda Gergely, az Antenna Entertainment eddigi ügyvezető igazgatója

Linda Jensen, a nemzetközi Antenna Group (az Antenna Entertainment görög tulajdonosa) Közép- és Kelet-Európára (CEE) dedikált vezérigazgatója elhagyja a médiavállalatot – tudta meg az Antenna Entertainmenttől a SorozatWiki. A szakember úgy döntött, hogy egy teljesen új területen kamatoztatja tudását. Megújuló energiával és fenntarthatósággal kapcsolatos, inspiráló projekteken dolgozik majd.

hirdetés

Benda Gergely, az Antenna Entertainment (az AXN almárkás csatornák és a hazai VIASAT adók üzemeltetője) ügyvezető igazgatója pedig más pozicióban folytatja a cégcsoportnál – tudta meg oldalunk a médiavállalattól. Bendát 2021 decemberében nevezték ki ügyvezető igazgatónak, így 2 év után távozik ebből a pozícióból. Üzletfejlesztési stratégaként folytatja (Business Growth Strategist), feladata, hogy új növekedési lehetőségeket keressen az Antenna Entertainment számára a tévés piacon kívül.

Az Antenna Entertainment vezérigazgatói pozícióját átmenetileg Kim Poder, az Antenna Group operatív igazgatója (COO) tölti be. Az Antenna Entertainment továbbá arról tájékoztatta a SorozatWikit, hogy a hatékonyság növelése érdekében, a menedzsmentet érintő változásokkal párhuzamosan a teljes médiavállalat átszervezésen megy keresztül. Ezek célja egy jobb vállalati struktúra kialakítása, amelyben minden szinten egyértelműek a felelősségi, valamint feladatkörök és, hogy a hatékonyabb működéssel növelni tudják a befektetéseket a régióban.

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét