Január 2-án, tegnap este volt az első olyan nap amikor a TV2-n és az RTL Klubon is már a 2018-as műsorrend volt látható. Az RTL Híradó kimagasló eredménye után (21%), a Fókusz is jól hozott és 18-49-ben 18 százalékos közönségarányt hozott. A Piramis ugyan a Fókusztól még kikapott, de utána letarolta az RTL Klubot. Annak ellenére hozott kiemelkedően magas 17,4 százalékos közönségarányt, hogy a Tények gyenge volt előtte (13,7%). A Fókusz után bezuhant Éjjel-Nappal Budapest, mely csupán 11,1 százalékot produkált.

A Pénzt vagy éveket!-nek is jó nézettsége lett, Kasza Tibor műsora 18-49-ben 14,2 százalékot produkált. A Budapest után, a vetélkedő ellen a Barátok közt is katasztrofálisan ment, csupán 10,9 százalékot hozott. Mögötte a Castle premier epizódja már a 10 százalékot sem érte el és csupán 7,9-et produkált.

Összességében a TV2 13,3 százalékos esti közönségarányt hozott (18-49, 19-23 óra), míg az RTL Klub csak 11,2 százalékot. Nagyon rég nem volt arra példa, hogy olyan hétköznapi főműsoridőt tudjon nyerni a TV2, melyen nem volt Ninja Warrior Hungary.

hirdetés

A grafikon kattintásra nagyítható.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna