A héten véget ér a Házasodna a gazda 3. évada, melyet követően, jövő hétfőtől soha nem látott műsorrend lesz az RTL Klub főműsoridejében. Az elmúlt évek két legnézettebb hétköznapi műsora, a Drága örökösök és A Konyhafőnök VIP egyszerre lesz látható, melyre eddig még sosem volt példa. Azért, hogy a két műsor elférjen egymás mellett, minden esti műsort érintő változások lesznek a csatornán.

A Fókusz továbbra is 18:50-kor lesz látható, de az eddigi több mint 1 órás bruttó (reklámokkal együtt) műsoridő nagyjából a felére csökken és 35 perc körüli hosszban jelentkezik majd. A Drága örökösök 30 perccel korábbra, 20:00-ról 19:30-ra kerül, ahogy erről korábban már beszámoltunk. A Konyhafőnök VIP 5. évada 20:40-kor fog kezdődni és bruttó két és fél órán át lesz képernyőn.

A délutáni Barátok közt marad 17:05-kor, de az “esti” vetítése újra éjszakai időpontra kerül. A Mátyás király tér lakóinak életét a Nyerő Páros alatt hetekig 22:55-kor sugározták az RTL Klub képernyőjén, majd a gazda új évadával emberibb, 22:20-as időpontba lettek téve. A múlt héten 10 perccel későbbre pakolták Berényiéket, majd erre a hétre ezt ismét megtették és már csak 22:40-kor kezdődtek az új epizódjaik. Jövő héttől azonban újabb 30 perccel későbbre, 23:10-re kerül a sorozat. Ez rekordkésői időpont lesz, ugyanis a széria 22 éves történetében még soha nem fordult elő az, hogy huzamosabb ideig este 11 után kezdődjön az esti vetítése. Így a Barátok közt azon nézői számára, akik nem érnek haza késő délutánra az RTL Moston való megtekintés maradhat az egyetlen útja a friss részének követésére.

hirdetés
hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon