A világ számos országa után február 9-én Magyarországon is elindult az Álarcos énekes az RTL Klubon. Itthon nehezített mezőnyben kellett érvényesülnie a sok helyen sikerré váló The Masked Singer című formátumnak, ugyanis a TV2 Nicsak ki, vagyok? címmel szintén egy maszkos műsort tűzött vasárnap esténként képernyőre. Az RTL Magyarország azonban mindent bevetett a sikerért, az elmúlt években újra hatalmas sikerré váló X-Faktor kreatív stábját tette a műsorra, valamint hatalmas titkolózás segítségével egy héttel beelőzték a TV2-t és már február 9-én levetítették az első adást.

Az Álarcos énekes végül Magyarországon idei rekordnézettséggel indult és amikor már a Nicsak ellen ment, akkor is nagy siker maradt, sőt minden héten legyőzte a konkurencia produkcióját. Az elmúlt hetekben pedig az RTL-nek és a show-t gyártó Ufa Magyarországnak hatalmas szerencséje is volt, ugyanis – ahogy a SorozatWiki korábban elsőként számolt be róla, a válsághelyzet és a vele járó első intézkedések előtt nem sokkal fejezték be a műsor teljes első évadának felvételeit. Így az élőben sugárzott, Nicsak, ki vagyok?-ot már le kellett venni a képernyőről, addig az Álarcos énekes ezekben a hetekben is látható.

Semmi sem tart viszont örökké, hamarosan az RTL maszkos műsora is véget ér. Az Álarcos énekes fináléja április 12-én, jövő vasárnap lesz az RTL Klubon. Az eddig megszokottaktól eltérően a döntő nem 19 óra után néhány perccel kezdődik majd, hanem 20 órakor. A változásnak az az oka, hogy a nyomozók végső tippelgetése előtt lesz az RTL egyik legújabb magyar sorozatának, az Apatigrisnek a premierje. Az Álarcos énekes fináléja előtt viszont ezen a héten vasárnap 19 órakor a Kutya, a Robot, a Krokodil és a Nyuszi küzd meg még a döntőbe jutásért.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor