Tavaly márciusban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott interjúban jelentette be, hogy a 4. lesz a Drága örökösök utolsó évada. December elején elsőként írtuk meg, hogy 23-án lesz látható a sorozat 4. évadzáró és egyben befejező epizódja. Az Ökörapátiról szóló produkció az elmúlt hetekben hétköznaponként 19:30-kor volt látható az RTL Klubon. A széria azonban az utolsó 3 epizódjára, jövő héten új időpontba kerül.

A Drága örökösök hétfőtől 45 perccel később, 20:15-től kerül képernyőre és nagyjából 21:30-ig tart majd. A változás oka, hogy pénteken véget ért A Konyhafőnök VIP, így jóval hosszabb lesz a Fókusz. Jövő szerdán, a sorozat befejező epizódja pedig rekordhosszú lesz. A széria szokásos 45-50 perces részei helyett, nagyjából egy órás epizóddal búcsúzik az elmúlt évek legnézettebb napi sorozata, mely azon a napon nagyjából 21:40-kor ér véget.

A produkció rajongói azonban nem maradnak kárpótlás nélkül, januárban érkezik az örökösök alkotóinak új szériája. A Keresztanyuról bővebben itt írtunk.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna