Január 1-jén debütált az RTL új napi sorozata, …a szomszéd tehene. A széria gyenge nézettséggel nyitott, és azóta egyre rosszabb számokat hoz. Feltehetőleg emiatt döntöttek az RTL-nél a változás mellett, ugyanis február 12-től, hétfőtől új műsorrend lesz látható a csatornán.

hirdetés

Február 12-től, hétfőtől 19:50-től lesz látható Gundel Takács Gábor új kvízműsora, Az ugrás. A  vetélkedőben a civil játékosok 5 méter magas hídon kell átérjenek egyik oldalról a másikra, amely csak akkor valósulhat meg, ha helyesen válaszolják meg a kérdéseket. A rossz nézettséget hozó …a szomszéd tehene a megszokott időponthoz képest 75 perccel később fog kezdődni. Az Aranyfészek Lakópark lakóinak életét bemutató napi széria így 19:50 helyett, csak 21:05-kor kerül majd képernyőre.

A jelenleg …a szomszéd tehene után látható A mi kis falunk ismétlését nem folytatja a csatorna, a Pajkaszeg lakóit követő Apatigris következő, 1. évadának vetítése pedig pont véget ér. Így az RTL Híradó – Késő esti kiadás 50 perccel korábban, 23:10 helyett, 22:20-kor lesz látható. A Híradót követően hétfőnként a XI. század – a legendák velünk élnek 23:35 helyett, 22:55-kor fog indulni, szerdánként pedig Alföldi Róbert műsora, a Főszerepben 23:40-ről, 22:55-re kerül át. Az RTL hétvégi műsorrendje nem változik.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét