Júliust követően most bemutatjuk milyen újdonságok érkeznek ebben a hónapban az HBO Maxra. Augusztusban 3 sorozat folytatása, 1 új széria, valamint 2 reality kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. A nyár utolsó hónapja során többek közt olyan témákba nyerhetünk betekintést, mint a kosárlabda, a rapzene és a világ kultúrái. Elérhetővé válik az idei év egyik legnagyobb dobása is, ugyanis hamarosan az HBO Max első magyar realityje is debütál.

A híd

Augusztus 7-én indul a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) 7 részes 2. évada. Az NBA berkeiben játszódó széria ezúttal a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers közti versengésre fókuszál. A folytatásban többek közt John C. Reilly (Chicago), Adrien Brody (A zongorista), Jason Clarke (Terminátor 5.) és Gaby Hoffman (Nincs titok) is játszik.

hirdetés

8-án dupla epizóddal debütál a Rap Sh!t 2. etapja. A 8 részes friss szezon ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. Shawna és Mia Miami legmenőbb új rapduójaként nagy hírnévre tesz szert, ám karrierjük sarkalatos pillanatához érnek, amikor kénytelenek eldönteni, hogy maradjanak hűek önmagukhoz, vagy alkalmazkodjanak a zeneipar igényeihez. 9-én indul a Csodálatos barátok (Fantastic Friends) című utazós reality 8 epizódból álló 2. évada. A produkcióban a Harry Potterből ismert ikrek, James és Oliver Phelps járják be a világot és mutatják be a különböző országok szokásait, ételeit és nevezetességeit.

Augusztus 11-én lesz a premierje az HBO Max első magyar realityjének, A hídnak. A 7 epizódos produkció tripla résszel debütál, majd ezt követően hetente két epizód kerül fel a streaming szolgáltatóra. A realityben egy csapat idegen találkozik a vadonban, és csak egy közös van bennük: mindannyian a 30 milliós nyereményt akarják. A pénz mindössze 250 méterre van tőlük, ám ahhoz, hogy elérjék azt, össze kell fogniuk. Csapatként versenyt futnak az idővel, miközben egyenként is erkölcsi dilemmákkal szembesülnek. A produkció helyszíne az erdélyi Bélesi tó környéke. A műsorvezetője a korábban újságíróként tevékenykedő, és az egyik legnépszerűbb youtuberként ismert Magyarósi Csaba. A Hídban 14 kezdő és 2 később csatlakozó játékos fog küzd meg a főnyereményért, akik közt ismert emberek és civilek is vannak.

12-én indul a Milliárdok nyomában (Billions) 12 részből álló 7. etapja, amely hetente jelentkezik majd új epizóddal. A folytatásban régi sebeket tépnek fel, hűségek kerülnek tesztelésre, az árulások pedig hatalmas méreteket öltenek. A friss szezonban Bobby Alexrod szerepében visszatér Damien Lewis, így ismét teljes a Paul Giamatti, Maggie Siff, Toby Leonard és Corey Stoll alkotta csapat.

Augusztus 20-án válik elérhetővé a Trónok harcában Yara Greyjoyt alakító Gemma Whelan főszereplésével készült A torony (The Tower) mindkét évada. A brit krimisorozatban egy veterán rendőr és egy tinédzser lány lezuhan egy délkelet-londoni toronyházból. A tetőn megtalálnak egy ötéves fiút és újonc rendőrtisztet, Lizzie Griffiths-t, akik a történtek egyetlen szemtanúi. Azonban mielőtt Sarah Collins nyomozó kikérdezhetné Lizzie-t, a lány eltűnik. A széria 1. etapja 2021-ben debütált, 2. szezonja idén májusban mutatkozott be hazájában.

A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt írtunk. A Netflix augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be. A Disney+ friss produkcióit itt, míg az RTL+ kínálatába bekerülő újdonságokat itt ismertettük.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re