A SorozatWiki júliusban számolt be róla, hogy idén a koronavírus-járvány által okozott forgatási nehézségek miatt az X-Faktor elmarad és helyette az Álarcos énekes 2. évada kerülhet képernyőre. Az RTL Magyarország augusztus 8-án hivatalossá tette, hogy ősszel jön a maszkos műsor új adásokkal, majd az is kiderült, hogy a nagyszabású showműsor szeptember 6-án tér vissza az RTL Klubra. A műsorvezető újra Istenes Bence lesz, a nyomozók közül azonban csak Csobot Adél, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs lesznek ismét láthatóak, Dancsó Péter távozik az Álarcos énekesből.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a negyedik nyomozó. az Álarcos énekes honlapján, a műsor közösségi médiás felületein és az RTL Klubon is azonban pár naponta új nyomokat tesznek közzé vele kapcsolatban. Az első információt a Fókuszban tették közzé, melyből kiderült, hogy a negyedik zsűritagnak nagyon magas az IQ-ja. Ezt követően a Reggeliben derült ki, hogy nagyon szeret főzni és enni, majd ismét a Fókuszban mondták el róla, hogy az egészség számára a legfontosabb.

Az Álarcos énekes közösségi médiás felületein tették nyilvánossá, hogy a negyedik nyomozó soha nem késik, illetve, hogy szeret táncolni, csak éppen nem tud. A hatodik és egyelőre utolsó nyom ma látott napvilágot az új zsűritagról, mely szerint az illető nagyon babonás, még jósnőnél is járt egyszer. Ezek alapján ember legyen a talpán, aki ki tudja találni, hogy kiről van szó, de ahogy közeledik a szeptember 6 és a második évad premierje, várhatóan még több információt kapunk majd a nyomozóról.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna