Tegnap írtuk meg, hogy titokban nyári ismétlésáradatra váltott a TV2, ugyanis a Ninja Warrior Hungary régi részei mellett hétfő óta már a Bezár a bazár!-ból is korábbi adásokat vetítenek. Ez a műsorrend azonban nem fog sokáig tartani, mindössze két hétig, ugyanis június 11-étől teljesen új váltja fel.

19:00-tól nagy meglepetésre a Hegyi doktor – Újra rendel kerül képernyőre. A sorozat a legendás Hegyi doktor 2008-as folytatása, mely korábban a Dunán sikerrel volt látható. A közmédia főcsatornáján azonban már többször leadták és jelenleg is ismétlik délutánonként. Elég furcsa, hogy a TV2 a Tények után nem saját gyártású műsorból új részekkel, de még csak nem is régi adásokkal készül, hanem sorozatismétlést tűz majd képernyőre.

A német doktor után 20:00-kor Pénzt vagy éveket! ismétlés lesz látható, de a csatorna a hivatalos TV műsorban nem jelöli, hogy 2017-es nyári, vagy 2018 januári adásokról van-e szó. Kasza Tibor régi műsora után 21:25-től Ezek megőrültek! ismétlést fognak vetíteni. Itt sem jelölik, hogy mikori adások lesznek, de mivel Majka és Tilla van feltüntetve a házigazdáknál, ezért a 2015-ös harmadik évad lesz képernyőn. Ezt a szezont már tavaly nyáron is elkezdték, de nem fejezték be, valószínűleg ott folytatják majd.

hirdetés

A hétköznapi ismétlések után heti rendszerességű ismétlések és filmek lesznek láthatóak a TV2-n, egyetlen egy premier tartalom sem. Úgy látszik a csatorna a június 14-én kezdődő, várhatóan nagyon nézett Foci VB idején nem is próbálja magánál tartani a nézőket.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része