Tegnap írtuk meg, hogy titokban nyári ismétlésáradatra váltott a TV2, ugyanis a Ninja Warrior Hungary régi részei mellett hétfő óta már a Bezár a bazár!-ból is korábbi adásokat vetítenek. Ez a műsorrend azonban nem fog sokáig tartani, mindössze két hétig, ugyanis június 11-étől teljesen új váltja fel.

19:00-tól nagy meglepetésre a Hegyi doktor – Újra rendel kerül képernyőre. A sorozat a legendás Hegyi doktor 2008-as folytatása, mely korábban a Dunán sikerrel volt látható. A közmédia főcsatornáján azonban már többször leadták és jelenleg is ismétlik délutánonként. Elég furcsa, hogy a TV2 a Tények után nem saját gyártású műsorból új részekkel, de még csak nem is régi adásokkal készül, hanem sorozatismétlést tűz majd képernyőre.

A német doktor után 20:00-kor Pénzt vagy éveket! ismétlés lesz látható, de a csatorna a hivatalos TV műsorban nem jelöli, hogy 2017-es nyári, vagy 2018 januári adásokról van-e szó. Kasza Tibor régi műsora után 21:25-től Ezek megőrültek! ismétlést fognak vetíteni. Itt sem jelölik, hogy mikori adások lesznek, de mivel Majka és Tilla van feltüntetve a házigazdáknál, ezért a 2015-ös harmadik évad lesz képernyőn. Ezt a szezont már tavaly nyáron is elkezdték, de nem fejezték be, valószínűleg ott folytatják majd.

A hétköznapi ismétlések után heti rendszerességű ismétlések és filmek lesznek láthatóak a TV2-n, egyetlen egy premier tartalom sem. Úgy látszik a csatorna a június 14-én kezdődő, várhatóan nagyon nézett Foci VB idején nem is próbálja magánál tartani a nézőket.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre