Az RTL Klub ezen a héten váltott nyári műsorrendre, melyben főleg premier tartalmak találhatóak. A fő konkurens csatorna csak jövő héten áll át, de ők az RTL-el ellentétben esténként csak ismételhetnek. Sőt, egy héttel rá változtat is az új struktúráján a TV2. Úgy tudjuk azonban, hogy a tévécsatorna idén nyáron a tavalyival ellentétben készül majd új saját gyártású adásokkal.

A TV2 hétköznap esténként látható első szórakoztató műsorából, a Bezár a bazár!-ból az elmúlt másfél hétben többször is tavalyi epizód került képernyőre, de a napokban végleg elfogyhatnak az idei epizódjai. A SorozatWiki információi szerint péntekkel bezárólag véget ér Majka és Tilla vetélkedőkének 2. évada. A csatorna második esti produkciójából, A Bankból úgy tudjuk már múlt csütörtökön a 33. résszel bezárólag elfogytak a friss részek és múlt pénteken, illetve azóta is ismétlések láthatóak belőle.

Június 17-től, jövő hétfőtől indulhat el a TV2 nyári műsorrendje. A mostani 19:20-as időpontnál hamarabb, 19:10-től kezdődnek majd az esti műsorok. Az első héten a Bezár a bazár! ismétlései kerülhetnek képernyőre. A második héttől, 24-től pedig érkezik a Hegyi doktor – Újra rendel 8. évada. A német-osztrák sorozat ezen szezonja azonban szintén nem új, három évvel ezelőtt a Dunán már látható volt.

Jövő héttől A Bank helyén elindul a Ninja Warrior Hungary ismétlése. A csatorna nyári műsorrendjének első hetén 20:45-kor lesznek láthatóak a sportvetélkedő régebbi részei. A bazár ismétléseinek lekerülése után, pedig a második héttől a ninja részei 20:00-ra kerülnek, és 23:30-23:50 kötöttig is eltartanak majd. A műsor után a Magánnyomozók ismétlését sugározza a tévéadó.

hirdetés

Tavaly, az év legmelegebb évszakában végig csak ismételt főműsoridőben a TV2. A SorozatWiki információi szerint viszont idén nyáron készül saját gyártású műsorral a médiavállalat. Úgy tudjuk, július végétől lehet újra friss szórakoztató produkció a TV2-n, de arról, hogy ez melyik lesz, még nincs végleges döntés.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára