A SorozatWiki Podcast idei évének utolsó adásával jelentkezünk, melynek témája “…a szomszéd tehene”. Az RTL vadonatúj napi sorozata január 1-jén 18:50-kor debütál, a folytatás pedig minden hétköznap 20 órakor lesz látható. A vendégeim a széria készítői, Kalamár Tamás showrunner és Ondruss Ilona producer, akik korábban a Barátok köztön, az Oltári csajokon és a Bátrak földjén is együtt dolgoztak. A szakemberek elmesélték, hogy miről szól a …a szomszéd tehene, valamint hogy miként jött a produkció ötlete és hogyan zajlottak az előkészületek.

hirdetés

Elmondták kik lesznek a legfőbb szereplők és napi szériákhoz képest mikben különleges a sorozat. Megkérdeztem, hogy milyen forgatási nehézségeik voltak és hogy honnan jött a sorozat nem mindennapi címe. Megosztották, hogy milyen volt a produkció gyártójával, a Paprika Studios-szal való közös munka és hogy elsősorban kiknek ajánlják a sorozatot.

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra