December 5-én, most vasárnap 18:55-kor indul A Nagy Ő a TV2-n, a folytatás azonban már nem hétvégén érkezik. December 6-től a reality minden hétköznap jelentkezik, ennek következtében pedig a főműsoridő második fele jelentősen átalakul a csatornán. Lássuk a jövő héttől esedékes részleteket:

A Tények Plusz továbbra is 18:45-kor fog kezdődni és változatlan műsoridővel folytatódik. A Farm VIP kezdési időpontja hivatalosan 5 perccel korábban indul majd, 19:55 helyett 19:50-kor, de a legtöbb nap már eddig is előbb kezdődött, így ez nem jelent majd valódi változást. A reality hossza sem módosul.

Hétfőtől A Nagy Ő 21:15-kor a 2. résszel folytatódik majd. Összesen 11 részes az évad, így két héten át lesz képernyőn. A hétköznapi bruttó (reklámokkal együtt számított) adásideje 70 perc lesz. A párkereső miatt a Farm ahol éltünk 65 perccel későbbre kerül, így 21:20 helyett csak 22:25-kor indul el. A vidéki reality kísérőműsora 23 óra után 5-10 perccel ér majd véget. A Sztárban Sztár leszek! késő esti ismétlése ezen a héten véget ér, így jövő héttől már nem lesz látható a TV2-n.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője