A SorozatWiki Podcast legújabb adásában Pásztor Virággal beszélgettem. A színésznő a Ki vagy te főszereplője, a magyar sorozat pedig pár hete teljes egészében megnézhető az RTL+-on. Elmesélte, hogy 2018-ban, 16 évesen hogy került be a Barátok köztbe és hogyan fogadták a napi produkció sztárjai. Kifejtette, hogy a szerep miatt hogyan változott meg az élete és tinilányként milyen nehézségeken, kihívásokon kellett átmenjen. Elmondta, hogyan kezelte a hírnevet és miként viselte, amikor kiderült, hogy megszűnik a Barátok közt.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Megosztotta, hogy milyen volt a Hotel Margaret forgatása és mi okozott neki extrém nehézséget a balatoni felvételek alatt. Elmesélte, hogy miként oldotta meg, hogy tavaly nyáron egyszerre forgatta a Ki vagy te sorozatot és a Gólkirályságot. Elmondta, hogy miként kellett máshogy készülni az előbbi szériára, mint a korábbi munkáira. Ezeken kívül pedig kifejtette, hogy kiknek ajánlja a Ki vagy te produkciót.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor