A Reszkessetek, betörők! az a filmsorozat, mely évek óta meghatározó, és egyben legnézettebb pontja is a karácsonyi tévés időszaknak. Az elmúlt öt évben mindig képernyőre került az RTL Klub műsorán, ám 2013-ban nem az ünnepi időszakban, hanem július végén vetítette a tévéadó. 2014 és 2016 között azonban minden alkalommal tarolt Kevin és egyik másik karácsonyi film sem ért a nyomába.

Idén év elején viszont olyan pletykák jelentek meg, hogy az RTL Klub már nem fogja adni a Reszkessetek-filmeket, mivel a TV2 szerezhette meg a vetítési jogokat. Bár a teljes karácsonyi műsort még nem ismerjük, az már biztos, hogy december 24-én este az RTL Klubon három év után először most nem lesz látható Kevin. Valamint az is kiderült, hogy a TV2 sem tűzi műsorára a Reszkessetek, betörők!-et ezen a napon, mivel a Sztárban sztár +1 kicsi jelentkezik ünnepi különkiadással.

Megkerestük a TV2 Csoportot, hogy 25-én és 26-án vetítik-e a Reszkessetek, betörőket!, de az ünnepi filmekkel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást. Amint kiderül, hogy látható lesz-e valamelyik hazai tévécsatornán a legendás karácsonyi filmsorozat, azonnal megírjuk.

hirdetés
hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon