Az egyik legjobb hazai online videótár, az RTL Most+, mely az RTL Magyarország prémium digitális szolgáltatása. Az RTL Mosthoz képest extra funkciókkal, valamint exkluzív és tovább elérhető tartalmakkal várja a felhasználókat. A tévhitekkel ellentétben ez nem egy különdíjas szolgáltatás, így közvetlenül nem is lehet rá előfizetni. Megfelelő televízió-előfizetés mellé díjmentesen igényelhető már több, mint 50 szolgáltatónál.

hirdetés

Míg a sima RTL Mostnál a legtöbb új tartalom csak néhány napig nézhető vissza, az RTL Most+-nál jóval hosszabb ideig, HD-ban elérhetőek. Ráadásul a számos saját gyártású sorozat már a tévés premier előtt megnézhető. A műsorokat/sorozatokat/gyerektartalmakat az RTL Mosthoz képest jóval kevesebb reklám szakítja meg, és a szolgáltatás keretein belül online is bármikor nézhetőek az RTL Magyarország tévécsatornái (RTL Klub, RTL II, RTL+, Cool TV, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika TV). Ezeken kívül pedig egyre több exkluzív, csak az RTL Most+-on megtekinthető tartalom kerül fel a videótárba.

Hogyan lehet regisztrálni?

Amennyiben már rendelkezel aktiváló kóddal, és már regisztrált felhasználója vagy az RTL Mostnak, kattints a Kód aktiválása gombra. Ezt követően írd be az aktiváló kódot, majd kattints a Kód megerősítése gombra, és máris elérhetővé válnak számodra az extra tartalmak és funkciók.

Amennyiben még nem rendelkezel aktiváló kóddal, több mint 50 szolgáltatónál eltérő módon tudsz igényelni. A két legnagyobb közül, ha a Magyar Telekom előfizetője vagy és megfelelő díjcsomaggal rendelkezel, akkor a Telekom Fiókba belépve találod az egyedi aktiváló kódodat. Ha Vodafone előfizető vagy és arra jogosult digitális TV csomaggal rendelkezel, akkor személyes aktiváló kódodat emailben kapod meg szolgáltatódtól. Ha mégsem találod a kódot, keresd az ügyfélszolgálatot! Ezután regisztrálj az RTL Mostra, írd be aktiváló kódodat, és máris elérhetővé válnak számodra a prémium funkciók és az extra tartalmak.  Arról, hogy milyen további szolgáltatóknál érhető el, itt lehet tájékozódni.

Házasodna a gazda július 19-től minden hétköznap az RTL Klubon! A műsor epizódjai az RTL Most+ platformon is megtekinthetők.

Az RTL Most+-on visszanézhető a Mestercukrász összes már lement adása, július 19-től pedig a Házasodna a gazda is. Csak itt tekinthető meg a Csuja Imre főszereplésével készült A hentes című magyar sorozatpilot, valamint a Keresztanyu 1. évada és a Drága örökösök mind a 4 szezonja. Itt található a Love Island első évada, vagy éppen a Survivor utolsó két szezonja is. A gasztro tartalmak kedvelői Armando Mundaraín és versenytársa, Ötves János legújabb közös kalandjait, Dzsungeltúra Armandóval címmel nézhetik meg. Ezen kívül már az RTLII-s vetítések előtt megtekinthetőek az Éjjel-Nappal Budapest legújabb epizódjai.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)
Advertisement

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban