Az év elején az RTL Klub általában visszafogottabb műsorrenddel szokott jelentkezni, idén is csak a Keresztanyu 1. évada volt valódi új tartalom (illetve egy másik magyar csatorna után leadták a New Amsterdam első szezonjait is). Azt már tudni, hogy a Keresztanyu legújabb etapja most is azonnal, már 3-án érkezik, de arról csak találgatások voltak, hogy utána lévő sávban mivel készülhet a tévétársaság. Most azonban megtudtuk, hogy meglepetésre az elmúlt évek legsikeresebb realityje lesz újra látható.

hirdetés

Január 3-tól főműsoridőben megismétlik a Nyerő Páros legelső évadát – tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. A reality minden hétköznap 21 órakor kerül ismét képernyőre az RTL Klubon. Ezen adások 2016 augusztusában és szeptemberében voltak láthatóak, így 5 és fél év után tűzik újra adásba őket. Ilyen nagy nézettségű napi műsort nem is emlékszünk mikor ismételt főműsoridőben a tévétársaság, így nagyon érdekes lesz látni, hogy milyen nézettségi eredményekre lesz képes.

A Nyerő Páros januári nézői egy kisebb időutazással nosztalgiázhatnak egyet, ugyanis számos olyan pár lesz látható a műsorban, akik már jó ideje nincsenek együtt. A reality első évadában ugyanis Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra költöztek össze.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en