A TV2 június 13-án váltott nyári műsorrendre. A következő hétfőtől, július 4-től pedig ismét vadonatúj struktúra lesz látható a csatornán. Június 30-án befejeződik a Doktor Balaton 2. évada, egy nappal később pedig véget ér A hegyi doktor újra rendel 15. szezonja is. Több év szünetet visszatér a Pénzt vagy éveket. Lássuk a TV2 második nyári műsorrendjének részleteit!

hirdetés

A Tények Plusz továbbra is 18:45-kor fog kezdődni és változatlan adásidővel folytatódik. Július 4-től hétköznaponként 19:50-kor a Pénzt vagy éveket! 4. évada lesz látható a TV2-n. Kasza Tibor műsora több év után jelentkezik ismét új részekkel. A produkció bruttó (reklámokkal együtt) 85 perces lesz. Utána, 21:15-től a Ninja Warrior 3. szezonjának ismétlése kerül képernyőre.

21:50 helyett háromnegyed órával később, 22:35-kor kezdődik a Bank 1. évadának újravetítése. A game-show után következő török sorozat is jelentősen később indul majd a jövő héttől kezdve. A csodadoktor 23:15 helyett 45 perccel később, éjfélkor kerül majd képernyőre. A csatorna hétvégi műsorrendje nem változik, szombaton és vasárnap este is filmek lesznek láthatóak a TV2-n.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban