A TV2 június 13-án váltott nyári műsorrendre. A következő hétfőtől, július 4-től pedig ismét vadonatúj struktúra lesz látható a csatornán. Június 30-án befejeződik a Doktor Balaton 2. évada, egy nappal később pedig véget ér A hegyi doktor újra rendel 15. szezonja is. Több év szünetet visszatér a Pénzt vagy éveket. Lássuk a TV2 második nyári műsorrendjének részleteit!

A Tények Plusz továbbra is 18:45-kor fog kezdődni és változatlan adásidővel folytatódik. Július 4-től hétköznaponként 19:50-kor a Pénzt vagy éveket! 4. évada lesz látható a TV2-n. Kasza Tibor műsora több év után jelentkezik ismét új részekkel. A produkció bruttó (reklámokkal együtt) 85 perces lesz. Utána, 21:15-től a Ninja Warrior 3. szezonjának ismétlése kerül képernyőre.

21:50 helyett háromnegyed órával később, 22:35-kor kezdődik a Bank 1. évadának újravetítése. A game-show után következő török sorozat is jelentősen később indul majd a jövő héttől kezdve. A csodadoktor 23:15 helyett 45 perccel később, éjfélkor kerül majd képernyőre. A csatorna hétvégi műsorrendje nem változik, szombaton és vasárnap este is filmek lesznek láthatóak a TV2-n.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)