A Szingli vagy svindli október 2-án debütált, mely azóta Liptai Claudia műsorvezetésével minden hétköznaponként 20 órakor látható a VIASAT3-on. A társkereső reality azonban az első naptól a hazai piac legnézettebb realityje, az RTL-es Nyerő Páros ellen látható, ettől a héttől kezdve pedig az elmúlt évek legsikeresebb TV2-s realitjye, az Ázsia Expressz is nagyrészt egyidőben fut vele. A nagyszabású, Dubrovnikban forgatott műsor már az első napján katasztrófális, 1 százalékot el nem érő közönségarányt hozott a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban. Néhány nap után viszont a társkereső végképp bedőlt és 0,1-0,5 százalék közötti eredményeket produkált. A produkció indulása óta teljesen összeomlott a VIASAT3 főműsoridős nézettsége, mely szeptemberben az Adom a napom idején még jól alakult.

hirdetés

Ilyen eredmények után pedig a tévétársaság hétfőtől komoly műsorváltozás mellett döntött és a Szingli vagy svindlit késő estére pakolják – tudta meg a SorozatWiki. Kicserélik ugyanis az eddigi 22 órakor kezdődő filmes sávot Liptai Claudia realityjével. Így mostantól az esti filmek fixen 20 órakor, míg a nagyszabású reality csak ezt követően, ráadásul változó időpontokban fog kezdődni. Így a Szingli vagy svindli hétfőn 22:40-kor, kedden 21:50-kor, szerdán 22:00-kor, csütörtökön 22:45-kor, pénteken pedig 22:20-kor kerül majd képernyőre. A produkció kísérőműsorai, az eddig a VIASAT3-on 21:30-kor látható Szingli vagy svindli – Kibeszélő és a mostanáig a VIASAT2-ön megjelenő Szingli vagy svindli – Filter nélkül, a reality fő adása után, teljesen éjjeli időpontban lesznek adásban.

Ezzel a lépéssel előfordulnak majd olyan napok, amikor a Szingli vagy svindli éjfélkor ér csak véget, de amikor viszonylag emberi időpontban kezdődik is, akkor is a nézőknek nagyon nehéz lesz követni, hogy éppen mikor indul, ugyanis az egyes napok között, a kezdési időpont tekintetében 50 perc eltérés lesz. A műsorváltozást a VIASAT3-at üzemeltető tévétársaság is megerősítette oldalunknak és a következőképpen indokolták:

„A Szingli vagy svindli társkereső reality hétfőtől, október 16-tól új időpontban, minden hétköznap az esti film után látható majd a VIASAT3-on. Hiszünk ebben a formátumban, ezért igyekszünk, hogy a legjobb helyet találjuk meg neki. Ahogy halad a műsor, egyre szövevényesebb a nyomozás, egyre hevesebbek a viták, és persze egyre mélyebb kapcsolatok alakulnak ki, amik szenvedélyes pillanatokat szülnek. Éppen ezért úgy érezzük, hogy a műsor egy későbbi sávban tud kibontakozni. Ezt támasztják alá a kutatási eredményeink is, amik egyértelműen megmutatják, hogy az új időpontban több néző tud majd becsatlakozni”

– mondta Kis-Bocz Éva, a Antenna Entertainment régiós csatorna igazgatója a SorozatWikinek.

hirdetés

Ma este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Valós eseményeken alapuló krimi-thriller sorozat került be az egyik szolgáltató kínálatába

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek májusban a Prime Videóra

Távozik az MTVA egyik legismertebb műsorvezetője

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje