Június 3-án, most hétfőn indult el a Szerencsekerék legújabb évada a TV2-n. Ettől a naptól a Zsákbamacska 2. etapja új időpontba került, a gyenge nézettséget produkáló vetélkedő azóta 19:55 helyett, csak 21:55-kor látható. A game show-t jövő héttől új időpontban tekinthetik meg a nézők, ugyanis minden hétköznap estét érintő műsorváltozás lesz a TV2-n.

hirdetés

Június 10-től, jövő hétfőtől a Szerencsekerék jelenlegi szezonja továbbra is 19:55-kor fog kezdődni a tévéadón. A Kasza Tibor műsorvezetésével készült vetélkedő bruttó (reklámokkal együtt) adásideje azonban 25 perccel rövidebb lesz.

Ezért a produkciót követő Zsákbamacska 2. évadának új részei hamarabb lesznek láthatóak a csatornán. A Marics Peti és Pető Brúnó, valamint Szente Vajk és T. Danny által vezetett game show ugyanis a korábban kiírt 21:55 helyett, 21:30-kor kerül majd képernyőre a TV2-n. A változás miatt a Doktor Balaton újravetítése is korábbi időpontba kerül. A dramedy sorozat így éjfél helyett, 23:30-kor fog indulni a csatornán.

A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon