Jelenleg a TV2 főműsoridejében a Tények Plusz, a Pénzt vagy éveket! új évada és Ninja Warrior Hungary ismétlése látható. Ezek közül azonban, csak a TV2 bulváros hírműsora teljesít jól, valószínűleg ezért döntött most műsorváltozás mellett a tévétársaság. Hétfőtől átalakul a csatorna hétköznap estéinek második fele, lássuk a részleteket!

hirdetés

Augusztus 1-től a főműsoridő eleje még nem változik, a Tények Plusz továbbra is 18:45-kor kezdődik majd, ahogy a Pénzt vagy éveket! is 19:50-kor lesz látható. Az eddig utánuk következő Ninja Warrior Hungary-t azonban a 3. évad vége előtt leveszik a képernyőről. Utoljára most pénteken volt látható.

Helyette hétfőtől 21:15-kor új részekkel érkezik a Rejtélyek az Alpokban. A német krimisorozatot a 2. évad 3. részétől kezdik el vetíteni. Azért pont ettől az epizódtól, mert tavaly júniusban a 2. szezon 2. részénél vették le a képernyőről.

22:25-kor pedig a legelejétől újra látható lesz a Korhatáros szerelem. A produkciót 2017-2018-as első évada 13 részes és a TV2 egyik legsikeresebb heti sorozata volt. Szombaton és vasárnap este nem lesz változás és továbbra is filmek lesznek láthatóak.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en