Hétfőn indult az RTL Klub elmúlt éveinek legsikeresebb napi műsora, a Nyerő Páros. A reality 2016-os első évada remekelt, a 2018-as második szezonja pedig minden várakozást felülmúló nézettséget hozott. Nézzük, hogy alakult az RTL Klub új műsorrendjének első napja a 18-49-es korosztályban.

A Tények Plusz 15,9 százalékkal jól teljesített és a közös sávjukban le is győzte az RTL magazinműsorát. Az említett Fókusz csak közepesen hozott, 14,6 százalékot ért el, viszont arra bőven elég volt, hogy Palik László műsorát megverje vele. A Fuss család, fuss! csupán 8,7 százalékot produkált, mely borzalmasan gyenge eredmény. A Drága örökösök 15,9 százalékot szállított, mely az utóbbi időkhöz képest kicsit alacsonyabb közönségarány, de még bőven jónak számít. A fiatalok körében most is a napi falus sorozat volt a legnézettebb tegnapi műsor.

21 óra után a Nyerő Páros hatalmas meglepetésre csak 12,8 százalékkal indított és az adás közben csökkent a közönségaránya. Az elmúlt évek sikere után ennél sokkal erősebb kezdésre lehetett számítani. Ezzel pedig ki is kapott a Séfek séfétől, mely 14,3 százalékkal most hozott először jónak számító eredményt. A Barátok közt késő délután 9,2 százalékot produkált, mellyel simán nyerte is a sávját, míg késő este csupán 6,2 százalékot hozott, mellyel kikapott a Magánnyomozók ismétlésétől.

hirdetés

Fontos kiemelni, hogy egy nap adataiból nem lehet hosszú távú következtetéseket levonni. A Nyerő Páros egy nagyon erős formátum, így a következő napokban dőlhet el, hogy magához tud-e térni és milyen nézettség várható a műsortól a következő hetekben. Az RTL Klub este (19-23 óra) 13,6 százalékot produkált, míg a TV2 csupán 11 százalékot hozott. Így 18-49-ben 2,6 százalékponttal az előbbi csatorna nyerte meg az estét.

hirdetés

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

11. heti nézettség - Hétköznap is brutális siker a Zsákbamacska, bezuhant a Drága örökösök

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára

Berendelték a 20. évadát az egyik népszerű amerikai sorozatnak