A Barátok közt vetítési rendje tavaly ősszel 20 év után drasztikusan megváltozott, a produkció korábban mindig a főműsoridőben volt látható. A nézőknek azonban hozzá kellett szokniuk, hogy szeptember 2-től késő délután és késő este jelentkezett a napi sorozat. Az RTL Magyarország friss bejelentése alapján április 27-től visszatér a főműsoridő első felébe a Barátok közt. A produkció új főcímmel és friss képi világgal várja majd a nézőket minden hétköznap 20:05-től.

A szériát április 27-től, hétfőnként 21:00-kor a Cápák között 2. évada követi, mely rekordhosszú évaddal és új cápával tér vissza az RTL Klubra. Új részekkel folytatódik az Isten veled, Magyarország, melynek harmadik szezonja április 28-tól, 21:00-kor lesz látható. A dokureality friss részeit még a koronavírus-járvány előtt vették fel, de az adásokat követő napon, a szerdai Fókuszban a nézők azt is megtudhatják, hogyan élték meg a világválságot a szereplők.

Április 29-től, minden szerdán 21:00-kor ismét képernyőre kerül a Szabó Zsófi által vezetett Toplista, 30-tól pedig ugyancsak 21:00-kor mutatkozik be a Bűnös lelkek, mely egy hátborzongató bűnügyeket feldolgozó riportműsor lesz. A produkció két műsorvezetője a Fókuszból ismert Gál Petra és Bányai Viktor, az RTL Híradó bűnügyi tudósítója lesz. Már április 24-től a péntek esték a nyomozásról szólnak majd az RTL Klubon, 20:40-kor a Különben dühbe jövök című amerikai krimisorozat kerül képernyőre.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna