A TV2 műsorvezetője is elkapta a koronavírust, Majka november 6-án közölte rajongóival, hogy ő is beteg lett. A műsorvezető sportolás közben kaphatta el a betegséget, mert az összejövetelt követően több barátja is rosszullétre panaszkodott. Majka múlt pénteken azt ígérte a nézőknek, hogy naponta közvetíti majd, hogyan alakult COVID-19 fertőzése és ezt akkor is betartotta, amikor pár nappal később kórházba került. A híresség tüdején ugyanis apró elváltozásokat és gyulladásokat találtak, így a biztonság kedvéért bent tartották az orvosok megfigyelés alatt.

Majka november 10-én jelentkezett be ismét a Youtube-csatornáján, amikor arról számolt be, hogy tüdőgyulladása lehet, ezért szteroidokat, antibiotikumot és friss oxigént is kapott. A műsorvezető reménykedve beszélt arról, hogy amennyiben a következő eredményei jobbak lesznek, akár fia születésnapját is hazatérhet megünnepelni. Majka elmondása alapján sem a szaglása, sem pedig az ízlelése nem tompult, ahogy sok más fertőzöttnek, attól viszont nagyon megijedt, hogy több napra is benn kellett maradnia a kórházban. A rapper szerint azt kellene megértetni az emberekkel, hogy ez a betegség úgy is eldurvulhat és életveszélyessé válhat, hogy előtte nem voltak keményebb tünetek.

A TV2 műsorvezetőjének felesége, Majoros Hajnalka is elkapta a koronavírust, ő azonban nem produkált komolyabb tüneteket, ezért otthon maradt karanténban a gyermekeivel. Nagyobbik fiuk, Marián éppen 9 éves lett, és ahogy Majka neje beszámolt róla. Az ünneplés jól sikerült, hiszen hazaengedték az apukát a kórházból. Természetesen a születésnapozás szűk körben zajlott, amelyről több képet is közzétettek a közösségi médiában. Majka nem úszta meg könnyen a koronavírust, a sztár azóta is kimerültségre panaszkodik és arra, hogy fáj a tüdeje. A jövő héten a műsorvezetőnek újabb CT-vizsgálata lesz, amelytől tart egy kicsit.

hirdetés

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora