A Barátok közt múlt heti epizódjaiban meghatározó történések voltak láthatóak. A hét elején három és fél hónap után visszatér a Vili bácsit alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa. A sorozat két fontos szereplője június elején ideglenesen távoztak a Mátyás király térről. A színészeket a vírus terjedése miatt, az biztonságukat figyelembe vége írták ki, ugyanis elmúltak 65 évesek és krónikus betegségük is volt. Az elmúlt időszakban azonban teljesen nem tűntek el, néha videóchaten és telefonon időnként bejelentkeztek. A múlt héten azonban így is fontos visszatérésnek számított ez.

“Szilágyi Zsuzsával és Várkonyi Andrással a távollétük alatt is kapcsolatban voltunk, egyeztettük velük a vírus miatt tett óvintézkedéseket, és számukra is vállalhatóak voltak a körülmények. Nagyon vigyázunk rájuk, ügyelünk minden szabály betartására. A Vili bácsit és Bözsi mamát alakító színészek a nyár folyamán kezdtek újra forgatni, ezeket a jelenet láthatják most a nézők” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt producere a SorozatWikinek.

Szintén a múlt hét elején távozott a Barátok közt két fontos színésze is. Elhagyta a Mátyás király teret a Harmath Gergőt megformáló Pesák Ádám és az Epres Adélt alakító Papp Barbara. Pesák több mint két éve volt látható az RTL Klub legrégebbi napi sorozatában és az elmúlt másfél évben a sorozat egyik legnépszerűbb szereplője lett. A történetben a szerelmét alakító színésznő másfél éve érkezett a produkcióba és karaktere szintén fontos lakója volt a Mátyás király térnek. Mindketten maguk kérték a Barátok köztből való távozásukat és a történet szerint együtt is költöztek el Kambodzsába, miután összeházasodtak.

A sorozat csütörtöki részeiben két fontos visszatérés is volt. Nóra visszaemlékezéseiben újra látható volt a korábban Berényi Miklóst játszó Szőke Zoltán. Először a régmúlt egyik jelenete volt látható, majd több, az egy évvel ezelőtti távozása előtti időkből. Rajta kívül szintén visszatért Berényiék egyik legnagyobb ellensége, a Szántó Áront megformáló Volosinovszki György. A történet szerint mindkét történés Nóra új nyomozásának része, melyben le akarja zárni a gyermekotthon felgyújtásának ügyét, mely miatt Miklóst ártatlanul ültették le.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban