A Warner Bros. Discovery magyar idő szerint szerda este egy nagyobb sajtóesemény keretein belül több nagy bejelentést is tett. A médiavállalat megerősítette, hogy Max lesz az HBO Maxot és a Discovery+-ot leváltó új streaming szolgáltatójuk neve, amelyről itt írtunk bővebben. Most pedig nézzük az összes bejelentést!

hirdetés

Több vadonatúj széria is érkezik majd a Maxra. Nyilvánosságra hozták, hogy az HBO-nál A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (A Hét Királyság lovagja: A kóbor lovag) címen egy vadonatúj Trónok harca előzménysorozaton dolgoznak, amely George R. R. Martin egy újabb könyvsorozata alapján készül. Kiderült, hogy egy új Agymenők testvérsorozat is jön, amit az eredeti széria alkotója, Chuck Lorre készít. A produkció teljesen új szereplőket mutat majd be, de vendégszereplőként visszatérnek majd az Agymenők karakterei is. Hivatalosan is bejelentették, hogy sorozat készül a Harry Potterből. A széria minden évada J. K. Rowling egy-egy regényén alapul majd, az írónő pedig vezető producerként dolgozik rajta.

Az is kiderült, hogy egy sorozat készül a Démonok között című horrorfilmek univerzumában, amely eddig összesen nyolc filmből áll. A széria az egész estés produkciók történetét folytatja majd, a vezető producere pedig a filmeken is dolgozó Peter Safran lesz. Új előzetes jelent meg a Viet Thanh Nguyen azonos című regénye alapján készült A szimpatizánshoz (The Sympathizer). A széria egyszerre kém-thriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt. Robert Downey Jr., a minisorozat executive producere több karaktert is megformál a szériában, amely 2024-ben debütál a Maxon.

Megérkezett a True Detective legújabb, Night Country alcímet viselő 4. évadának előzetese is, amely itt nézhető meg. A főszerepben Jodie Foster látható, aki Liz Danvers nyomozót alakítja. Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő terhes igazságokat. Az új etap még idén debütál a Maxon.

Vadonatúj, a forgatásba betekintést nyújtó előzetes érkezett a legutóbbi Batman-film világában játszódó Pingvin-sorozathoz. Az ajánló itt tekinthető meg. A 8 részes széria bemutatja, hogyan tör hatalomra az alvilágban a Pingvin. A Colin Farrell főszereplésével készült produkció felvételei még tartanak, egyelőre nincs információ arról, hogy mikor érkezhet az új streaming szolgáltatóra. Kate Winslet főszereplésével érkezik a The Regime című politikai thriller sorozat, amely most megkapta az első rövid ajánlóját. A története egy összeomlás szélén álló modern európai diktatúra palotájának falai között játszódik, a cselekménye pedig egy évet ölel fel. A sorozat 2024-ben válik elérhetővé a streaming szolgáltatón.

hirdetés

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese

Bejelentették, hogy mikor érkezik Sylvester Stallone sorozatának új évada a SkyShowtime-ra

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit