A Luxusra tervezve 5. évada június 3-án, most szombaton 20:55-kor indul a Spektrum Home-on. Sütő Enikő műsorában adásonként két ingatlannal foglalkoznak, leszámítva az első részt, amit kizárólag a 12. kerületi Költő Kert Villapark és Galériának szentelnek. Ezen kívül két másik, luxusingatlanokkal foglalkozó műsor is új évaddal jelentkezik. A Nagyratörő tervek – az év háza új etapja június 20-án, a Nagyratörő tervek – Ausztrália új szezonja pedig június 26-án indul a csatornán. Részletek az AMC Network International közleményében:

hirdetés

Az 5. évadban adásonként ismét két ingatlant járhatnak körbe virtuálisan az érdeklődők, az első adást kivéve, amelyet kizárólag a 12. kerületi Költő Kert Villapark és Galériának szentel a műsor. Városi Gábor, a villapark egyik megálmodója és művészeti vezetője nem egyszerűen csak házat akart építeni, hanem szerette volna, ha az alkotás minden érzékszervre és emócióra egyszerre hat. Elmondása szerint az egész épületegyüttes egy nagy kinetikus szobor, amely lakófunkciót is ellát. A garázs az autók tárolásán túl galériaként is funkcionál, ahol a művészeti alkotások időről időre cserélődnek, és ahol rövid idő alatt rengeteg érzéssel és izgalmas elemekkel találkozhatnak a látogatók. Az építészeti remekmű ötezer négyzetméteren terül el, ahol mindegyik lakás különleges megoldásokkal szolgál.

De nem csak a fenti ingatlan tartogat meglepetéseket, hanem a szintén budapesti, Apáthy-szikla mellett található 800 nm-es Rubik villa is. A hatalmas telken elterülő 6 szobás és 6 fürdőszobás belső medencés ingatlant maga Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója és tervezője építette 2000-ben, ahol 19 éven keresztül élt.

A fővárosi ingatlanok mellett Pécs városából is látható két különlegesség a sorozatban, melyek közül a 300 nm-es ház az Év homlokzata címet is elnyerte, míg a másik, gyönyörű panorámával rendelkező otthon egyedi tervezésű és gyártású bútorokat mutat be.

A 10 részes Luxusra tervezve című alkotásban Sütő Enikő mellett Horváth Norbert belsőépítész is megjelenik, aki állandó szakértőként szakmai szemmel elemzi az enteriőröket, valamint lakberendezési tanácsokkal is ellátja a nézőket.

A Luxusra tervezve mellett két további luxus ingatlanokkal foglalkozó premier is várja a csatorna nézőit, hiszen a Nagyratörő tervek – az év háza, és a Nagyratörő tervek – Ausztrália is új évaddal jelentkezik. Előbbi a Brit Királyi Építészeti Akadémia által meghirdetett versenyt követi nyomon, amelynek keretében keresik Nagy-Britannia legjobb új otthonát, vagyis „Az év házát”.  Míg az utóbbi Ausztrália bátor és tehetős építkezőit mutatja be, akik határaikat feszegetve elképesztő innovatív otthonokat építenek fel a bolygó talán legextrémebb környezetében.

Luxusra tervezve premier: június 3-tól minden szombaton és vasárnap 20:55-től

Nagyratörő tervek – az év háza új évad premier: június 20-tól, hétköznap 20:50

Nagyratörő tervek – Ausztrália új évad premier: június 26-tól, hétköznap 20:50

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja