Némi téli szünet után folytatódik a SorozatWiki Podcast, ráadásul februárban a szokottnál is gyakrabban jelentkezünk új adásokkal. Az idei év első vendége Hámori Barbara, a Drága örökösök, valamint számos más sorozat showrunnere és a Scripted Productions műsorgyártó tulajdonosa. A szakember elmondta, hogy miből áll egy showrunner munkája. Visszaidéztük, hogy miként találtak rá a Korhatáros szerelem formátumára és szerinte miért volt a TV2 elmúlt 10 évének legsikeresebb heti sorozata. Elmesélte, hogy miként jött a Drága örökösök ötlete és miért ajánlgatta korábban a sorozatot Pavel Stanchev, a TV2 Csoport mostani vezérigazgatója. Elmondta, hogy miként építették meg Magyarországon első díszletfaluját és miért lehetett a sorozat ekkora siker.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elárulta, hogy miért éppen a Keresztanyut valósították meg a Drága örökösök után és hogyan sikerült ilyen hatalmas színészeket megszerezni hozzá. Kifejtette, hogy szerinte miért nem szerették a nézők a Hotel Margaretet és mik a legnagyobb tanulságai a sikertelenségnek. Elmesélte, hogy miként jött a Drága örökösök visszatérésének ötlete és mit gondol az RTL és a TV2 elmúlt időszakának nézettségéről. Ezeken kívül megkérdeztem arról is, hogy mennyire érzik a szakemberhiányt és mit gondol a magyarországi streamingbumról!

hirdetés

A műsor már meghallgatható a Soundcloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát