Május 2-án vadonatúj minisorozat érkezik Woody Harrelson és Justin Theroux főszereplésével az HBO-ra és az HBO Maxra. A Fehér Ház vízszerelői című 5 részes széria a Watergate-botrány kulisszái mögé kalauzolja a közönséget. Betekintést nyújt abba az időszakba, amikor Nixon politikai szabotőrei, E. Howard Hunt és G. Gordon Liddy véletlenül megbuktatták az elnökséget, amelyet buzgón próbáltak védeni – és vele együtt a saját családjukat is.

hirdetés

A szatirikus dráma cselekménye 1971-ben kezdődik, amikor a Fehér Ház megbízza Huntot és Liddyt, akik korábban a CIA-nek és az FBI-nak dolgoztak, hogy vizsgálják ki a Pentagon-iratok kiszivárogtatását. A páros azonban az elnök újraválasztásáért küzdő bizottságban találja magát, és számos hihetetlen, titkos műveletet eszel ki. Többek között a Watergate-komplexumban található Demokrata Nemzeti Bizottság irodahelyiségeinek lehallgatását.

Harrelson és Theroux mellett szerepel még a sorozatban Lena Heady (Trónok harca), Judy Greer (Reboot), Domhnall Gleeson (A páciens), Toby Huss (CTRL nélkül), Kathleen Turner (Gátlástalan örökösök), Kiernan Shipka (Sabrina hátborzongató kalandjai) és Ike Barinholtz (Az afterparti). Látható lesz még a szériában Kim Coates (Mayans M.C.), Yul Vazquez (A kívülálló), Alexis Valdés (Kergék karácsonya), Nelson Ascencio (Ducika kalandjai), Tony Plana (Diane védelmében), Zoe Levin (Barátság perverziókkal) és Liam James (Orgyilkos osztály).

Szerepet kapott benne Tre Ryder (Esküvő után), David Krumholtz (Összeesküvés Amerika ellen), F. Murray Abraham (A Fehér Lótusz), Rich Sommer (Minx) és John Carroll Lynch (Végtelen égbolt) is. A Fehér Ház vízszerelői rendezője és executive producere az Emmy-díjas David Mandel (A diktátor), alkotói, forgatókönyvírói és executive producerei pedig Alex Gregory (Mi kell a férfinak?) és Peter Huyck (Mi kell a férfinak?).

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon