A Paprika Studios és az RTL sorozatötlet pályázatát, a Hypewritert 2021-ben Besenyei Katalin Angyaltrombiták című pályázata nyerte meg. A 10 000 eurós fődíj mellett lehetőség nyílt arra, hogy munkájából pilot készüljön, amit a nagyközönségnek is bemutathatnak. A szériát az Oscar-díjra jelölt, Arany Medve-díjas Enyedi Ildikó rendezte, a főszerepekben Kurta Niké és Baranyi Emma látható. Az első epizódot a Paprika Studios tavaly nyáron forgatta le. A pilot pedig hamarosan bemutatásra kerül az RTL-en.

hirdetés

Az Angyaltrombiták pilotja október 7-én, szombaton 23:30-kor kerül képernyőre a csatornán -vette észre a SorozatWiki a hivatalos műsorújságban. Az ehhez hasonló premierek az RTL streaming szolgáltatójára, az RTL+-ra is fel szoktak kerülni, azonban azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez most is így lesz-e.

A történet középpontjában Anna és Jázmin áll, akik egy emberkereskedelem túlélőinek fenntartott védett házban élik mindennapjaikat. Egy nap az ügyeikkel megbízott nyomozó, Bernadett rossz hírrel érkezik: Jázmin húgát, a 15 éves Bellát is eladhatták külföldre prostituáltnak. A lányok a rendőrség tehetetlenségét jól ismerve megszöknek a védett házból, hogy némi hasznos információ reményében felkeressék Jázmin apját, ám a rövidre tervezett utazás drámai fordulatot vesz.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en