Csütörtökön búcsúzott a Legyen Ön is milliomos!, melynek a helyén hétfőn indult Kasza Tibor műsorának új évada. A Pénzt vagy éveket! minden hétköznap 21:30-kor látható. Nézzük, hogy teljesített a két legnagyobb csatorna az ismét megújult felállás első napján.

A Fókusz a szokottnál kicsivel kisebb, 17,6 százalékos közönségarányt produkált 18-49-ben, de ez még mindig erősnek számít. A Drága örökösök 18,5 százalékkal ismét szépen ment, míg a Barátok közt 16,4 százaléka is jó eredmény. Az Exatlon Hungary 16,1 százalékkal újra magas számot hozott, de mindhárom felsorolt RTL-es műsortól kikapott.

Késő este a Pénzt vagy éveket! harmadik évada kereken 9 százalékos közönségaránnyal indított, ami elég rossznak számít. Ugyan ez jobb eredmény, mint az elmúlt hetekben a Milliomos számai, de 10 százalék lenne a minimum bármelyik 22 óra előtt kezdődő RTL-es vagy TV2-s műsortól. Az se jó jel, hogy az adás alatt elég sok néző elkapcsolt a produkcióról. A Cápák között 12,9 százalékot produkált, mely még mindig közepesnek számít, viszont az előző heti 10,9-hez képest komoly előrelépés. Az is bizakodásra adhat okot az RTL-nél, hogy az adásidő alatt is megtartotta a nézőit.

Az RTLII-n az Éjjel-Nappal Budapest 5,3-al ment, mely valamennyivel gyengébb mint az előző héten, de így is kiemelkedő eredmények számít. Később az Isten veled, Magyarország! csupán 7 százalékot szállított, mely elég rossznak mondható, főleg úgy, hogy előtte sok néző ott volt a Cápán.

Hétfő este (19-23 óra között), 18-49-ben az RTL Klub 16,1 százalékos közönségarányt produkált, míg a TV2 13,9-et. Így 2,2 százalékponttal az RTL Klub nyerte a főműsoridőt. Érdekes lesz látni, hogy a következő napokban milyen számokat hoz majd Kasza Tibor visszatérő műsora.

Kiderült, milyen szerepkörben lesz látható Facundo Arana a Dancing with the Stars-ban

Filmözön októberben: közel 20 alkotás érkezik az HBO Maxra

Kiderült, hogy ki lesz a Sztárban sztár leszek 3. évadának online riportere

Olasz Renátó sorozatötlete nyerte a 2022-es Hypewritert

Még véget sem ért, de már most döntöttek a Séfek séfe következő évadáról

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)