Idén ősszel egy új vetélkedő indul az ATV-n. A Géniusz egy tudásalapú műsor lesz, melyben két játékos áll majd egymással szemben, a párbaj győztese új kihívót kap, a vesztes pedig azonnal kiesik. A produkció házigazdája a 4 éve szabadúszóként dolgozó, a kvízműsorokban az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező Gundel Takács Gábor lesz. A Géniusz szeptembertől hétköznaponként kerül képernyőre a csatornán.

hirdetés

„Közel 3 év kihagyás után fogok újra kvízműsort vezetni. Ez a műfaj a szívemnek nagyon kedves. Kifejezetten fontosnak tartom, hogy legyenek tudásalapú klasszikus vetélkedők. Hiszek abban, hogy van olyan társadalmi réteg, aki igényli ezt a műsortípust és élvezi, hogy próbára teheti a tudását. Egyre kevesebben néznek tévét, és az igényes vetélkedőkkel vissza lehet hozni nézőket a képernyő elé. A Géniusz olyan műsor lesz, ami nagyon kell a televíziós piacra. 2017 óta vagyok szabadúszó és igazából nyitott vagyok bármilyen csatornán olyan műsorra, ami nekem való és van kedvem csinálni is. Az alapján döntök, hogy mi áll jól nekem, miben vagyok önazonos.  Amikor az ATV vezetősége megkeresett a Géniusz című vetélkedővel, tetszett a műsor és örömmel vállaltam el, hogy ebben a projektben részt veszek. Számomra fontos, hogy egy műsor értéket közvetítsen és nekem nagyon lényeges, hogy ne legyen politikai tartalma”

– nyilatkozta Gundel Takács Gábor, a produkció műsorvezetője.

„Az érvényesülésnek sokféle módját látni világszerte és itthon is. A tudásalapú vetélkedőben a szorgalommal felépített műveltség számít. Ez a formátum ezért jól passzol az ATV-hez, ahogy Gundel Takács Gábor is. Bízunk benne, hogy szórakoztató és nézett lesz”

– mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre