Itt az idei év első SorozatWiki Podcastje, melynek vendége Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója. Beszélgettünk az ATV korábbi szórakoztató műsorairól, illetve arról, hogy az elmúlt években hogyan erősödött meg náluk a vetélkedő műfaja. Kifejtette, hogy anno miért döntöttek az 500 mellett, majd pedig mi okból fejlesztették ki a Géniuszt, melyből elemeztük az elmúlt három évadot és szóba került Gundel Takács Gábor produkciójának jövője is. Elmondta, hogy január elején miért iktatták ki a honlapjukon a saját videólejátszójukat és miért váltottak át teljesen a YouTube-ra.

Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elárulta, hogy miket tanultak az ATV.hu és az ATV utóbbi időszakának egy-egy nagyobb hibájából, valamint azt is, hogy miként tudtak reagálni az orosz-ukrán háború kitörésére és az izraeli-konfliktus kiújulására. Kifejtette, hogy miként készülnek a júniusi magyarországi önkormányzati és EP-választásokra, valamint bejelentette a választási műsoruk házigazdáját.

hirdetés

Az adás során leleplezte, hogy februártól Gesztesi Máté lesz az ATV Híradó új műsorvezetője, így házon belülről pótolják a korábban távozó Gajdos Tamást. Bejelentette, hogy tavasszal visszahozzák A nő háromszor című korábbi női talkshow-jukat, melyet ezúttal Köböl Anita vezet majd. Ezeken kívül azt is elárulta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy vadonatúj talkshow-formátum megvásárlásáról, melyhez egy ismert férfi műsorvezető csatlakozna az ATV Csoporthoz.

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre