A tűz és jég dala regénysorozat írója tevékenyen részt vett a tévés adaptáció készítésében, hiszen George R. R. Martin írta a Trónok harca 4 epizódját. A negyedik évad óta azonban nem jegyzett egyetlen epizódot sem a művész. Ennek részben az az oka, hogy a szerző rendkívül elfoglalt, jelenleg 5 tervezett testvérszérián dolgozik, egy friss interjúban azonban arról nyilatkozott Martin, hogy nem teljesen elégedett az anyasorozattal.

“A könyvekben a karakterek feltámadhatnak. Miután Catelyn Stark meghal, később visszatér Lady Stoneheartként. Kegyetlen, vérszomjas gyilkossá válik, akinek a sztorija a 6. regényben is folytatódik. Ha változtathatnék a sorozaton, akkor őt mindenképp beleraknám a történetbe, mert A tűz és jég dala egyik kulcsfigurája” – mondta az író az Esquire China-nak.

A regényekben Lady Stoneheart az, aki bosszút áll a Freyeken, miután azok a Vörös Nászon több Starkot lemészárolnak. Mint láthattuk, a sorozatban Arya Stark szolgáltat igazságot, aki Walder Frey bőrébe bújva mérgezi meg a teljes családot, és csak egyetlen embert hagy életben. Martin nyilatkozata az olvasóknak is újdonságokat árult el, hiszen a Winds of Winter című 6. kötet még nem jelent meg és a legtöbben csak találgatni tudják, hogy mikor fog.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna