A Trónok harca május 20-án befejeződik, a 8. évad 6. része lesz ugyanis a produkció utolsó felvonása. A rajongóknak jó hír, hogy nem kell teljes egészében búcsút mondaniuk Westeros világának, hiszen az HBO már készíti az első testvérszéria pilotját. Ha a Jane Goldman és George R. R. Martin által készített epizód megüti a mércét, és berendelik a sorozatot, akkor várhatóan legkorábban 2020-ban kerülhet képernyőre az első évad. Most több olyan fontos újdonság látott napvilágot a spinoffról, amelyekről eddig nem tudtunk.

Az első ezek közül, hogy májusban elindult a testvérsorozat forgatása Észak-Írország fővárosában, Belfastban, ahol a Trónok harca is készült részben. A The Sun angol lap szerint a történet 5 ezer évvel az anyaszéria cselekményei előtt játszódik majd, és legfőképp az Erdő Gyermekeiről fog szólni. Ezek a különleges lények már a Trónok harcában is feltűntek, ők voltak azok, akik megalkották a rettegett Éjkirályt. Eddig a spinoffot The Long Night, azaz Hosszú Éjszaka néven emlegették, egy informátor azonban már Bloodmoon, azaz Vérhold címmel hivatkozott a pilotra. Ez valószínűleg csak kódnév és nem ez lesz a Trónok harca első testvérsorozatának végleges címe.

A kiszivárgott információk alapján nagyköltségvetésű pilot rész készül, amely Westeros misztikus, helyenként horrorisztikus múltját meséli majd el. Ez jó hír lehet azoknak, akik csalódottak voltak amiatt, hogy az Éjkirályt olyan egyszerűen elintézték a Trónok harcában. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát