Friderikusz Sándor jelenleg az RTL Klubon futó Életünk történetének a házigazdája. A műsor első szezonja előtt 4 évig nem volt képernyőn és most is csak heti egyszer láthatjuk őt. A Blikknek elárulta, hogy visszavonulóban van az televíziózástól, ennél többet már nem szerepelne nagy tévécsatornákon. Véleménye szerint a csatornafőnökök megkötik a kezét és igazán fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről már nem lehet beszélni.

Nagy csatornákon már nem vezetne műsort, ugyanakkor elmondta, hogy április 29-től saját független műsorszolgáltatásba kezd. Egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni a beszélgetéseit, illetve podcast formájában meg is lehet hallgatni azokat.

„Mivel ezen keretek között végre már semmilyen kényszernek nem kell megfelelnem, olyan témákat veszek elő és olyan embereket hívok meg, amelyek és akik engem, csakis engem érdekelnek. A kényszerképzetem az, hogy ha valaki vagy valami engem érdekel, az sokakat érdekelhet, főleg azért, ahogy speciálisan én közelítek beszélgetéseim tárgyához és alanyához” – fogalmazott Friderikusz.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re