A múlt heti adatokkal három cikkben is foglalkoztunk, most lássuk, hogy állnak a két nagy csatorna műsorai a második héten. 18-49-ben a Survivor múlt pénteki 15 százalékos közönségaránya után, hétfőn javított 17,4 százalékra, majd kedden pont ugyanezt hozta, szerdán 16,7-et, majd csütörtökön már csak 16,5 százalékos share-t produkált. A Séfek séfe nézettsége elég ingadozó, a pénteki közel 15 százalékos eredmény után, hétfőn 12,5-öt, kedden 13,8-at, szerdán 14,4-et produkált, de tegnap 13,3 százalékra csökkent. A gasztro-tehetségkutató számai nem rosszak, de valójában ez a műsor sem siker, hiszen simán le kellene győznie a nem túl erős RTL-es realityt.

Az Áll az alku adatai viszont napról-napra javultak a héten. Hétfőn 12,4-et, kedden 12,7-et, szerdán 14-et, végül pedig csütörtökön már 15,9 százalékos közönségarányt szállított. A tegnapi eredménnyel pedig Gundel Takács Gábor műsora legyőzte az Éjjel-Nappal Budapestet, mely csak 14,8 százalékos share-t hozott és az Alku az összes műsor közül a legnézettebb produkció a fiatalok körében volt csütörtökön. Ez a TV2-nek nagyon rég nem sikerült.

A Drágám, add az életed! viszont nem megy jól. 9-11 százalékos eredményeket szállít, még a főműsoridős csatornaátlagot sem tudja teljesíteni, sőt tegnap még a CSI: A helyszínelők ismétlése is legyőzte. Fontos kiemelni azonban azt is, hogy ugyan a tegnap estét most is az RTL Klub nyerte a TV2-vel szemben, viszont csak 1,9 százalékpontos különbséggel, amire hétköznap szintén rég nem volt példa.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része