Járai Máté 2020 óta a Reggeli egyik műsorvezetője. Most azonban másfél hónapig nem lesz látható a produkcióban. Ezt ő maga jelentette be friss Instagram posztjában. Elárulta, hogy szerződésszegés miatt június 30-ig nem fog szerepelni a Reggeliben. Azért kapta a büntetést, mert több olyan műsorban is vendégeskedett, ahova csak külön engedéllyel mehetett volna, ráadásul olyan belső információkról is beszélt, melyek harmadik félre nem tartoznak.

hirdetés

A Blikk ennél konkrétabban fogalmazott, szerintük azért büntette meg Járai Mátét az RTL Reggeli, mert Istenes Bence internetes műsorában vendégeskedett, ráadásul erről nem egyeztetett velük.

A műsorvezető ott arról számolt be, hogy a szerkesztői nem ültették őt oda egy interjúra, amikor Rácz Jenő érkezett vendégként, mivel a két fél nem ápol jó viszonyt, így a séf a másik műsorvezetővel, Peller Mariann-nal beszélgetett, Járai pedig a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel – olvasható a lap cikkében. Kettejük rossz kapcsolata a Nyerő páros 2020-as 4. évada óta tart.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)