A mi kis falunk az elmúlt évek legnézettebb magyar sorozata és az egyik legsikeresebb műsora is egyben. A széria nem csak az új részeivel, hanem az ismétlésekkel is tömegeket ültetett le a képernyő elé, a korábbi epizódok jelenleg is hétfőtől csütörtökig 21:05-kor láthatóak az RTL Klubon. A produkció 5. évada szeptemberben debütált a csatornán és az elmúlt évek szokásainak megfelelően akkor is 5 új epizódot adtak le belőle. Az elmúlt időszakban nagyon sokan várták a sorozat folytatását, de ennek most vége! Ma este 20 órakor visszatér A mi kis falunk az RTL Klubra. A legújabb részek most is szombat esténként kerülnek képernyőre.

A széria legnagyobb rajongóinak pedig nem kell megvárniuk az esti televíziós vetítést, az RTL Most+-ra ugyanis ma reggel már felkerült a sorozat visszatérő epizódja. Az RTL Magyarország prémium platformjára a legtöbb szolgáltatónál a csomagok túlnyomó többségénél a tévés előfizetők díjmentesen igényelhetnek kódot. Sőt jó hír, hogy múlt hét óta már a Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi TV előfizetői jogosultak RTL Most+ kódot kérni.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első új epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotban lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá. Milyen vicces kalandokba keverednek még a falu lakói? Kiderül mától szombatonként az RTL Most+-on és az RTL Klubon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

Fontos hír érkezett az HBO kosztümös sorozatának 2. évadával kapcsolatban

Hosszú idő után új évaddal tér vissza a Black Mirror

Több, mint 25 év után, új formában térhet vissza az Egy rém rendes család

Kiderült, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

4 évad után elkaszálták a Bűbájos boszorkák remake-jét

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)